Kontakt

Jag är mycket intresserad av att föra samtal med människor av skiftande ideologier. Naturligtvis uppskattar jag extra mycket varje borgerlig människa som försöker samtala med mig, och säga emot mig, ety de kan hindra mig från att falla i en idelogisk sömn där jag misstar mina förutfattade meningar för verkligheten.

Även de som tror sig vara mera radikala, anarkister, trotskister, miljöaktivister, — alla som vill ha ett seriöst samtal är jag intresserad av. Jag är även intresserad av att diskutera invandringen – men inte med folk som förnekar förintelsen, där går min gräns.

Kontakta mig gärna på följande vis:

Mobil: (+46) 0720- 2548 24

Det går att ringa när som helst, har jag på min mobil så är jag beredd att svara i den. Ring flera gånger om jag inte svarar. DOCK, jag har hittills visat mig dålig på att ringa upp igen. SMS ogillar jag djupt, och svarar nästan aldrig på dem.

Email: andreas.e.altermann@gmail.com

Mail går alltid bra. Jag läser mina mail flera gånger om dagen.

Facebook: http://www.facebook.com/andreas.altermann

En stor del av mitt sociala liv lever jag på Facebook, och jag är väldigt flitigt skrivande där. Det är alltid kul när människor addar mig, och jag uppskattar det och säger i stort sett alltid gärna ja.
DOCK; vill jag att du ska veta att jag är socialt smidig som ett kylskåp och har en total brist på smicker, rå ärlig,och vill ha raka puckar och inte fina vinkar, e ty dessa missförstår jag lätt.

Men kravet på ärlighet är inte samma sak som öppenhet, jag är inte helt öppen på  facebook, även om många tror det. Jag respekterar också om någon säger: Det har du inte med att göra, när jag frågar en fråga som inte vill besvaras. MEN; ibland kan jag verka arrogant och sårande, då är det bra att komma ihåg att i de flesta fall kan man lösa sådant med personliga meddelanden då det oftast är missförstånd.

Jag säger ifrån rätt tydligt om jag vill chatta eller inte. Jag träffar även gärna folk som varit mina fb-vänner ett slag. eftersom det har visat sig att  de oftast är trevligare irl, än på fb.

Skype: andreas.e.altermann

Skype är också bra, om man vill prata med mig. Jag har ofta på Skype. Jag säger dock ifrån om kan chatta eller inte.